vesti24.mk

Tag : тренд

ЗАБАВА

“Ми велеа дека сум вулгарна, но сега сите тие жени шетаат без градник”

Ferad Aruc
Познатата блогерка Кидера Егеруе покрена тренд наречен “и градите кои висат се важни” со цел да се отфрли наметнатиот идеал за убавина и да се...