vesti24.mk

Tag : треска

ВЕСТИ

Нивото на Треска драстично пониско од просекот за ноември

admin
Драстично понизок, речиси 12 пати во однос на ноемврискиот просек е водостојот на реката Треска кај Македонски Брод, покажуваат денешните хидролошки мерења. Според УХМР, трипати пониски...