vesti24.mk

Tag : Трето дете

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

СЕ УКИНУВА ДОДАТОК ЗА ТРЕТО ДЕТЕ

Ferad Aruc
Измените во Законот за заштита на децата предвидуваат укинување на додатокот за трето дете воведено во 2009 година од владата на ВМРО-ДПМНЕ. Предлог законот веќе...