vesti24.mk

Tag : трет пратеник напушти коалиција

МАКЕДОНИЈА

Tрет пратеник ја напушти коалицијата со ВМРО-ДПМНЕ

Ferad Aruc
Пратеникот на Демократската партија на Турците, Јусуф Хасани, во Собранието ќе настапува како независен пратеник. Тој ја напушта коалицијата „За подобра Македонија“. За ова бил...