vesti24.mk

Tag : триаголници

ЗАБАВА

Колку триаголници гледате на фотографијата? Ако ја кажете оваа бројка вие сте натпросечно интелигентни

admin
На прв поглед делува едноставно дека може да ги пронајдете сите триаголници кои се кријат на оваа фотографија. Ако успеете да ги пронајдете баш сите,...