vesti24.mk

Tag : триглицериди

ЗДРАВЈЕ

Најдобриот лек за намалување на триглицериди и холестерол

Ferad Aruc
Овој природен лек за холестерол и триглицериди им се препорачува на сите кои веќе долго имаат проблем со вишокот маснотии во крв, но и на...