vesti24.mk

Tag : трошат

СВЕТ

Во Германија не плаќаат за струја – им плаќаат да трошат струја

Ferad Aruc
Многу Германци празниците ги поминаа на отворено, надвор од своите куќи, на скијање или плажите во странство, а поголем број од фабриките не работеја. Поради...