vesti24.mk

Tag : Тужби

МАКЕДОНИЈА

Управниот суд разгледа 19 тужби од партиите

admin
Судечките совети во Управниот суд во текот на вчерашниот ден на јавни седници разгледале 19 од вкупно поднесените 28 тужби од партиите против решенијата на...