vesti24.mk

Tag : тунел

МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) Само во Македонија е можно: Со чочек до светлото на крајот од тунелот

Ivana
На вчерашното отворање на делницата на автопатот Смоквица – Демир Капија по официјалниот дел и свеченото отворање со високи претставници на Владата се случи нешто...