vesti24.mk

Tag : туристичка агаенција

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Вечер: Забраната за превоз на патници надвор од Македонија не важи само за една туристичка агенција

admin
Во период кога има забрана за вршење превоз на патници надвор од границите на Македонија, на повидок е скандал со прифаќање на барање на туристичка...