vesti24.mk

Tag : турнир

ВЕСТИ

Градскиот Комитет на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Скопје организираше турнир во мал фудбал

admin
Денес како Градски Комитет на УМС на ВМРО-ДПМНЕ организиравме турнир во мал фудбал во спортскиот центар Форца каде учествуваа 16 тимови, стои во објавата на...
ЗАБАВА

Традиционален меморијален турнир за видео игри „Никола Поповски – Ниџо“

admin
Меморијален турнир за видео игри „Никола Поповски – Ниџо“ втор пат ќе се одржи денеска во Скопје. Учесниците ќе се натпреваруваат во игрите „Mortal Kombat...