vesti24.mk

Tag : тц мавровка

ВЕСТИ

Истече рокот за уривање на дивоградбата кај Мавровка

admin
Истече рокот од 8 работни дена за пронаоѓање на инвеститорот на дивоградбата која што е во изградба пред Трговскиот центар Мавровка. Од општина Чаир за...