vesti24.mk

Tag : увезени продукти

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ГОЛЕМ СКАНДАЛ: Увезените производи веќе не го содржат меѓународниот код „МК“, наместо тоа стои празно место!

Ferad Aruc
Откако минатата недела Солза Грчева на својот ФБ профил објави фотографии од амбалажа од козметички производ, на кој во описот не стои кодот „МК“ кој...