vesti24.mk

Tag : угостителство

ВЕСТИ

Пазарниот инспекторат годинава планира 19 211 надзори – ризични секторите трговија и угостителство

admin
Државниот пазарен инспекторат планира годинава да спроведе 19 211 надзори, од кои редовни 3551 и вонредни 14 652. Според годишниот план предвидува и 1081 контролни...
ЗАБАВА

HTCA Академик тренинг центар започнува со обуки

admin
HTCA Академик – првиот тренинг центар креиран за обучување кадри според швајцарски стандарди сертифицирани од страна на Швајцарската академија за хотелски менаџмент од Луцерн (Schweizerische...