vesti24.mk

Tag : удавено

ВЕСТИ

Прекината потрагата по 16 годишното момче поради лоши временски услови – продолжува изутрина со специјалци на МВР

admin
Лошите временски услови ја прекинаа потрагата по 16 годишното момче, кое вчера по 18 часот исчезна во водите на Преспанското езеро. По 20 часа од...