vesti24.mk

Tag : улица

ЗАБАВА

Наградна игра со цел децата почесто да излегуваат на улица

admin
Оваа есен, 7.000 ученици од 27 училишта во Виена, Австрија, имаат можност да соберат поени, да се натпреваруваат и да освојат вредни награди преку –...