vesti24.mk

Tag : Универзитетска професорка

МАКЕДОНИЈА

Универзитетска професорка од Македонија премина во ислам

Ferad Aruc
Јакимовска изјави дека околу исламот била информирана и имресионирана од страна на нејзин студент кој од Турција дошол во Македонија на студии, при што одлучила...