vesti24.mk

Tag : Универзитет Јеил

ВЕСТИ

Eксперимент кој го открил патот до бесмртност: Еве зошто јавноста сепак останала згрозена

admin
Свинските мозоци прв пат биле успешно зачувани во живот надвор од телото за време на новиот контроверзен експеримент кој на луѓето еден ден ќе им...