vesti24.mk

Tag : универзитет

ВЕСТИ

Николов: Ниту еден универзитет од Македонија воопшто не е ниту класифициран според Шангај

admin
Според Шангајската листа на класификација на универзитетите, 66 милионската Франција има 35 универзитети кои се класифицирни на оваа листа, а од нив 21 се вбројуваат...