vesti24.mk

Tag : уништена

ЗАБАВА

Крајот на нашата планета: Земјата би била уништена на три начини

admin
Британскиот космолог и астрофизичар, Мартин Рис, во својата најнова книга „On The Future: Prospects for Humanity“, меѓу другото, тврди дека Големиот хадронски судирач (LHC) во...