vesti24.mk

Tag : Усвоен закон

ВЕСТИ СВЕТ

ПУТИН ГО ОДОБРИ ЗАКОНОТ: Жените во Русија имаат право да го убијат човекот кој ги силувал!

Ferad Aruc
Предлог законот за доживотна казна за оние коиизвршиле дела како педофилија и силување, беше одобрен од претседателот Путин. Руските жени отсега слободно ќе можат да...