vesti24.mk

Tag : Условна казна

МАКЕДОНИЈА

Само будалите ќе плаќаат даноци!

Ferad Aruc
После условната казна на Талевска само кретените ќе плаќаат даноци во оваа вукојебина. Тричковски консалтинг им препорачува на сите даночни обврзници да не и плаќаат...