vesti24.mk

Tag : ујп коли

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Нова распродажба на УЈП: Се продаваат автомобили за 1.000 еур

admin
Управата за јавни приходи на 30. јуни ќе одржи јавна аукција и комерцијална продажба на предмети запленети од даночни обврзници. На продажба се нудат Форд...