vesti24.mk

Tag : факти на денот

ВЕСТИ

ВМРО-ДПМНЕ со факти кои што го одбележаа денот: СДСМ е свесна дека нема услови за избори, Филипче бара да се продолжи вонредна состојба…

admin
СДСМ е свесна дека нема услови за избори, Филипче бара да се продолжи вонредна состојба, сакаат на избори само за да го намалат поразот, па...
ВЕСТИ

ВМРО-ДПМНЕ со мега проекти во енергетиката и екологијата: Целосна гасификација, бесплатен приклучок за граѓаните, за 50% почист воздух

admin
ВМРО-ДПМНЕ денеска ги промовираше новите мега проекти за екологијата, а вечерва ги објави и фактите на денот. Факти  на денот: 1.ВМРО-ДПМНЕ со мега проекти во...
ВЕСТИ

Факти на денот: Владата дели тендери на фирми кои пренесуваат кокаин, Тиквешко езеро нов бонбона бизнис на власта

admin
Владата дели тендери на фирми кои пренесуваат кокаин, Тиквешко езеро нов бонбона бизнис на власта, според ВМРО-ДПМНЕ се фактите кои го одбележаа денот. 1. Фирмата...