vesti24.mk

Tag : фантомка

Uncategorized

Полицаец со фантомка во собраниските нереди, украден хард диск со снимки од камерите

admin
Командир препознал полицаец од својата единица како во нередите во Собранието со фантомка на главата раководи со толпата качен на повисоко, но извештајот бил отфрлен...