vesti24.mk

Tag : фармвил

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

КРАЈ НА ЕДНА ЕРА: Фејсбук ја гаси една од најиграните игри

admin
Изминатие години голем број луѓе ја играа играта Фармвил, која сега Фејсбук засекогаш ќе ја изгасне. На официјалната Фејсбук страна на оваа игра е потврдено...