vesti24.mk

Tag : фарови

АВТОМОБИЛИ

(ВИДЕО)Со само една состојка фаровите на автомобилот ќе бидат како нови

Ferad Aruc
Наместо да плаќате за чистење на фаровите од автомобилот, направете го тоа дома сами , едноставно и лесно, без многу напор, а и нема да...