vesti24.mk

Tag : Фатих нов дом

Uncategorized

(Фото) Фатих од Тетово влезе во новиот дом и покажа дека се уште постои човечност помеѓу луѓето

admin
Приказната за малиот Фатих од Тетово што вчера ја крена Македонија на нозе заврши среќно, бидејќи неговото семејство со две сестри и болна мајка добија...