vesti24.mk

Tag : фахрета јахиќ

ЖИВОТ

Што и значи Лепа Брена, и зошто Фахрета не си го поднесува прекарот

Ferad Aruc
Фахрета Јахиќ станала Брена многу пред да стане позната како пејачка. Како што открива таа, прекарот Брена го добила уште во средно, во 1975 година...