vesti24.mk

Tag : федерализација

МАКЕДОНИЈА

Движење за Илирида: Или донесете го Законот за албански јазик, или федерализација

Ferad Aruc
Движењето за Илирида испрати соопштение до медиумите преку кое повикува да не се губи време и да се изгласа Законот за јазиците. Според нив, ако...