vesti24.mk

Tag : фејсбук профил

ЗАБАВА

Меѓу април и септември Фејсбук избриша 1,5 милијарди лажни профили

admin
Фејсбук беше предмет на многу критики во последниве месеци, главно поврзани со начинот на чување на личните податоци на корисниците. Компанијата беше хакирана неколку пати...