vesti24.mk

Tag : ФЗОМ

ВЕСТИ

Редовна снабденост со лекови за сите осигуреници: Укинување на квоти за приватни здравствени установи аптеки

admin
Од 1-ви октомври се укинуваат квотите за сите ПЗУ аптеки со кои Фондот има склучено договор, а се во мрежата на здравствени установи на Министерството...