vesti24.mk

Tag : фигурата слон

ЖИВОТ

Сите сме слушнале дека фигурата слон носи среќа и пари во домот, но никој не ви го кажал ова

admin
Еве како и каде треба да стои за привлекување на среќа и богатство. Слон во близина на влезната врата привлекува среќа и сила за станарите,...