vesti24.mk

Tag : фиеста

АВТОМОБИЛИ

Volkswagen Golf е најпродаван автомобил во Европа за 2017 година

Ferad Aruc
Додека Американците преферираат да возат SUV возила, купувачите во Европа и понатаму најмногу купуваат автомобили од B и C сегментот, а на врвот на европската...