vesti24.mk

Tag : Физички Лица

ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Дојде животот: Двојно ќе се оданочуваат граѓаните кои имаат дополнителен приход над милион денари годишно

Ferad Aruc
Владата на СДСМ во својата изборна програма на граѓаните ветуваше подобар живот, повеќе пари за граѓаните ,поврат на ДДВ на годишна основа и дополнителни 30...