vesti24.mk

Tag : физички напади

ВЕСТИ

Физички пресметки во повеќе градови- „летале“ тупаници

admin
Нетрпеливоста меѓу луѓето или стресниот период кој произлезе од коронавирусот, го зголеми бројот на физички пресметки. Мажи вчера се тепале пред коперација, пред зграда или...