vesti24.mk

Tag : физичко и психичко насилство

ЗАБАВА

Ако се пронајдете во овие реченици, вие сте жртва на психичко или физичко насилство: Реагирајте веднаш и побарајте помош!

admin
Насилникот може да биде било која личност, на било која возраст или пол, а стратегиите се разликуваат зависно од околностите. Токму заради тешкото препознавање, во...