vesti24.mk

Tag : физичко присуство

ВЕСТИ

Само 4 средни училишта добија дозвола за настава со физичко присуство во сите 4 години

admin
169 училишта добија согласност за настава со физичко присуство и во повисоките одделенија. Дозвола за редовна настава од 1 ви октомври добија само 4 средни...