vesti24.mk

Tag : Филип Ачкоски

ЗАБАВА

Филип Ачкоски, м-р по фармација и топедукатор: Здравствени предизвици во празничниот период (ИНТЕРВЈУ)

admin
1. Празничниот период е познат по богатите трпези и испиени големи количини на алкохолни и газирани пијалоци. Како овие прехрамбени навики се ефектуираат врз здравјето...