vesti24.mk

Tag : финансии

ЗАБАВА ХОРОСКОП

Eве кои 3 хороскопски знаци ќе имаат среќа во кариерата и финансиите: До 10 август ќе добијат неочекуван прилив на пари

admin
Три хороскопски знаци до 10-ти август ќе имаат големи прилики што се однесува до парите и работата. За овие три знаци следат убави вести, не...
ЗАБАВА

Донесете ги овие три одлуки и во 2020-та ќе имате повеќе пари

admin
Многу луѓе во своите новогодишни одлуки ги вклучуваат и оние кои се однесуваат за финансиите, а експертите тврдат дека одлуките треба да бидат јасни, едноставно...
ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е резултат на политичката нестабилност и немањето владеење на право

admin
Погледнете ги инфографиконите од минатата недела. Политичката нестабилност и немањето владеење на право, пропратено со ниска реализација на капиталните инвестиции, негативно влијаат на корпоративниот сектор, профитот...