vesti24.mk

Tag : финансиска полиција

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) Јакимовски пред влез во судот: „Ма идете во пи**у матер“

Ferad Aruc
Поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, донесен на распит во суд во придружба на финансиската полиција ги опцу новинарите. „Ма идете во пи*ку матер“,...