vesti24.mk

Tag : Фирми бегаат од Фејсбук

ТЕХНОЛОГИЈА

Фирми му вртат грб на Фејсбук – претрес во Кембриџ Аналитика

Ferad Aruc
По скандалот со украдени кориснички податоци, неколку фирми се откажуваат од услугите на Фејсбук, меѓу кои производителот на електромобили, Тесла. Во Лондон е извршен претрес...