vesti24.mk

Tag : фитнес рутина

ЗАБАВА

Не го прескокнувајте истегнувањето – тоа е важен дел од вашата фитнес рутина!

admin
Истегнувањето е важен дел од фитнес рутината, а експертите велат дека повеќето луѓе прескокнуваат ваков важен дел за време на вежбање! Оправдувањето за прескокнување на...