vesti24.mk

Tag : фк беласица

ВЕСТИ

Пинда за новиот стадион на Беласица: Градот и Македонија ќе бидат горди на него!

admin
Славчо Васков – Пинда, сопственикот на ФК Беласица, пред медиумите говореше за новиот планиран проект во Струмица, а тоа е доградба на стадионот „Благој Истатов“...