vesti24.mk

Tag : фластер

ЗАБАВА

Нов начин на лекување срцев удар: Доброволци ќе тестираат фластер за зацелување

admin
Врз група доброволци, наскоро ќе започне тестирање на нов вид природно зацелување на срце, кое што се одвива со помош на матични клетки, по настанат...