vesti24.mk

Tag : Флоријан

ВЕСТИ ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СИТЕ ГРАЃАНИ НА МАКЕДОНИЈА КОЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ТРЕБА ДА ГО ПРАКТИКУВААТ!

Ferad Aruc
ВЕ ЗАМОЛУВАМЕ ДА ЈА СПОДЕЛИТЕ ОВАА МНОГУ ВАЖНА ВЕСТ: ПОЧИТУВАНИ ГРАЃАНИ ПОВТОРНО ПО НЕЗНАМ КОЈ ПАТ ВЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ СО ЦЕЛ ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ СИТУАЦИЈАТА...