vesti24.mk

Tag : фобии

ЗАБАВА

Покрај пајаци и змии, има и фобии од кокошки, облаци и брада: Најчести и невообичаени стравови

admin
Секој има нешто од што се плаши. Во повеќето случаи, стравовите се благи и не влијаат на квалитетот на животот. Сепак, кога станува збор за...