vesti24.mk

Tag : Фокус

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Павле Трајанов: Разузнавачи на Иванов вклучени во минирање на Договорот со Грција, во Крвавиот четврток и во Диво насеље изјави на Фокус

Ferad Aruc
Павле Трајанов е лидер на Демократскиот сојуз, партија која ја поддржува владата на Заев, а во моментов е национален координатор за имплементација на Националната платформа...