vesti24.mk

Tag : фонд за здравство

ВЕСТИ

„Храбро срце“: Да не го изгубиме и Христијан како Исмет, итно е потребна трансплантација на срце

admin
32-годишниот Христијан Неделковски кому пред 8 години му е вградено вештачко срце е во ургентна состојба. Здружението на пациенти со механичка циркулаторна потпора на работата...
ВЕСТИ

Ништо од укинувањето на квоти за лекови!

admin
Фондот за здравствено осигурување одлучи квоти да нема само во аптеките во туристичките места. Исто како за август, така и за септември, нема никаква промена....