vesti24.mk

Tag : Фонд за иновации

Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Тасева ќе оцени дали Ласкова влијаела за грантот на нејзината снаа

admin
„Има ли пилот во државата“ со потпрашање за македонската навигацијата за непотизам односно- Македонската Неофицијална Агенција за Вработување М-НАВ.Само во оваа 2018 година македонската навигација...